Kochani, przez ten czas, kiedy nie mogliśmy Was gościć w naszym loku, nie próżnowaliśmy! Cały czas dowoziliśmy posiłki do Waszych domów i miejsc pracy. Wypromowaliśmy w tym czasie nowe produkty, takie jak burgery wołowe, drobiowe, wegetariańskie z frytkami z ziemniaków i uwaga – z batatów, które cieszą się ogromnym powodzeniem. Nowością w naszym menu są tortille fit oraz gorące kanapki panini.
Wszystkie produkty staramy się kupować u lokalnych przedsiębiorców. I tak np. bułki do burgerów piecze dla nas piekarnia z tradycjami Państwa Dyszkant, wołowinę zamawiamy w Zakładzie Rzeźniczym w Bieżuniu. Podobnie sałatę, pomidory i inne warzywa staramy się kupować na miejscu. Zachęcamy również do zamawiania dań szefa kuchni. Codziennie inne zestawy obiadowe w atrakcyjnej cenie 15zł. Od maja ruszyliśmy z kartą sezonową, w której jest chłodnik litewski, szaszłyki drobiowo-warzywne, łosoś grillowany i wiele innych dań. Przyznam szczerze, że nieocenioną pomoc w prowadzeniu restauracji zawdzięczam mojej córce Dominice Rucińskiej.
Dominika jest uczennicą Zespołu Szkół Gastronomicznych w Warszawie przy ul. Poznańskiej, o specjalności technik żywienia i usług gastronomicznych. Nie ukrywam, że zarówno szkoła jak i praktyki na kuchni w pięciogwiazdkowym hotelu „Bristol”, w N31u Roberta Sowy, w hotelu „Puro”, w Restauracji Charlotte Menora dostarczyły Dominice ogrom praktycznych umiejętności kulinarnych, ale także poszerzyły horyzonty z zakresu organizacji pracy kucharzy, menadżerów, obsługi kelnerskiej.
KOCHAMY TO CO ROBIMY!
Gotowanie jest naszą wielką pasją. Jesteśmy miłośnikami zdrowej kuchni i dobrego smaku, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każdy posiłek wyprodukowany w naszym laboratorium smaku, dostarczał niepowtarzalnych kulinarnych doznań.
Codziennie testujemy dania, sprawdzamy jakość potraw i poszukujemy nowych rozwiązań. Najbardziej cieszy nas, kiedy wiemy, że to co robimy sprawia radość naszym gościom i dodaje życiu smaku.
DBAMY O JAKOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE
Szczególną uwagę przykładamy do składników, z których przygotowujemy diety. Wybieramy tylko produkty najwyższej jakości. Nie używamy konserwantów i sztucznych ulepszaczy, a jedynie naturalne przyprawy i świeże zioła.
Mamy dla Państwa specjalną ofertę:
#Catering Dietetyczny Happy Hour
Z naszymi posiłkami z dostawą do domu, życie stanie się prostsze. Liczymy dla Państwa zapotrzebowanie energetyczne, uwzględniamy wszystkie schorzenia i nietolerancje pokarmowe, dbamy o zbilansowaną wartość odżywczą posiłków. Zaufało nam wiele osób z Żuromina i okolic, za co bardzo dziękujemy.
Dokładamy wszelkich starań, by nasze diety były smaczne i pozytywnie Was zaskakiwały.
Chcemy zadowolić najbardziej wymagających Klientów.
Tworzeniem kulinarnych przysmaków zajmują się:
Agnieszka Rucińska dietetyk, mentor, coach, trener zdrowego stylu życia, właściciel restauracji i szef kuchni od 15 lat.
Dominika Rucińska drugi szef kuchni, pasjonatka gotowania, miłośniczka zdrowego stylu życia, uczennica technikum gastronomicznego, o specjalizacji technik żywienia i usług gastronomicznych,
Katarzyna Tomasik zastępca pierwszego szefa kuchni
Karolina Grzelak trener personalny fitness, dietetyk, miłośniczka zdrowej i zbilansowanej kuchni.
To właśnie my tworzymy najlepszy zespół, który ułoży dla Państwa spersonalizowaną dietę i plan treningowy. Dołożymy wszelkich starań, aby to wszystko przyniosło Państwu mega doznania smakowe, zdrową cerę, wspaniałą kondycję i szczupłą sylwetkę.
Pragniemy poinformować, że w naszym lokalu można organizować imprezy okolicznościowe do 150 osób, wesela, urodziny, chrzty, stypy, spotkania biznesowe w atrakcyjnych cenach.
Agnieszka Rucińska
właścicielka lokalu
Polecam restauracje, warta odwiedzenia